Bike trip

Fietsliefhebbers, de rubriek Bike trip is echt iets voor u! U vindt er verschillende voorgestelde fietstochten die u met familie of vrienden kunt maken om de mooiste landschappen en de meest pittoreske dorpjes van de provincie Luik te ontdekken.
Tussen enerzijds het concept Fietsen, Treinen & Landschappen, een combinatie van openbaar vervoer en fietstoerisme, waarbij duurzame mobiliteit voorop staat, en anderzijds de lusvormige tochten van meerdere dagen, zoals de “Route rond de meren”, met een selectie accommodaties en eetgelegenheden die zijn afgestemd op het ontvangen van fietstoeristen, beschikt u over voldoende keuze! Een derde optie is om op de Via Jecore vanaf Hannuit, via Tongeren, naar Maastricht het schilderachtige Jekerdal te verkennen. U kunt kiezen uit een 2-daagse of 3-daagse fietstocht, of u kunt uw fietstocht combineren met een treinreis.
Om uw reis met trein en fiets goed voor te bereiden, kunt u de door de NMBS ontwikkelde app “BikeOnTrain” downloaden op uw smartphone of de website bezoeken. Ontdek ook zeker onze aanraders voor een geslaagde fietsreis aan het einde van elke roadbook.