Didier Smeets - Chocolatier
Chocoladetypen : Exclusieve chocolade, pralines en fijne patisserie
Deze jonge chocolatier is altijd op zoek naar karakteristieke aroma's (zijn karamel met gezouten boter werd bekroond op de International Chocolate Awards 2015), bijzondere specerijen of buitengewone combinaties. Bij hem krijgt het woord ambachtelijk zijn volle betekenis. De room, boter en honing komen uit het naburige Voeren, de chocolade wordt verwerkt door een Vietnamese ambachtsman en de bezoeken en de workshops worden door de baas zelf georganiseerd.
Bezoek: op afspraak, voor groepen van 15 personen - € 6/p - Voor scholen € 5/p -
Tearoom dinsdag t/m zaterdag van 9 tot 18 u
Workshops: € 35/p - Inclusief proeverij
Talen: FR - NL - EN
Verkoop: dinsdag t/m zaterdag van 9 tot 18 u
Op afspraak
- Labels :
- Categorie :
- Chocolade, biscuits, confiserie
- Chocolade
- Boerderijproducten en conserven
- IJs/sorbet
- Koffie
- Graanproducten, bakkerij en patisserie
- Talen van bezoek :
- Frans
- Engels
- Nederlands
- Uitrusting :
- Dégustation sur place
- Winkel ter plaatse
- Parking
- Sanitair
- Gesproken talen :
- Frans
- Engels
- Nederlands