Geschikte tochten voor PBM

Om aan de behoeften van zo veel mogelijk mensen te voldoen, heeft de Provincie Luik via haar Toeristische Federatie enkele routes voor tochten ontwikkeld die zijn afgestemd op personen met speciale behoeften/beperkte mobiliteit. Dit dankzij de steun van Wallonië en de Algemene Commissie voor Toerisme.

Ontdek de mooiste plekjes in de streek van Herve via drie routes die zijn aangepast voor PBM (Aubel-Hombourg, Herve-Aubel en Herve-Fléron).

Doorkruis vervolgens de prachtige landschappen van de streek van Hamoir op twee pittoreske tochten (Rivage-Esneux & Hamoir-Rivage).

Tot slot wordt er verzameld voor twee tochten ter ontdekking van andere streken van de provincie Luik: de ene verbindt Luik met Enseux en de andere biedt een tour rond de Gileppe.

Voor hen die graag een langere tocht maken is de route Luik-Bütgenbach-Malmedy ideaal! De hele route bevindt zich op het Ravel-netwerk en laat u genieten van de aangename landschappen die u onderweg tegenkomt.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de pagina gewijd aan de tochten die zijn aangepast voor personen met beperkte mobiliteit en die het ACCESS-i label dragen: